8.01.2008 г., 9:47 ч.

Обич ли е? 

  Поезия » Любовна
588 0 12
Обич ли е това,
когато сърцето ти пее,
а през деня винаги
слънцето усмихнато грее?
Обич ли е това,
което затопля и зима,
а копнежът в душата
е като пролет любима?
Обич ли е това,
да виждаш живи звезди,
а луната да те гледа
и влюбено да шепти?
Обич ли е това,
две души да се слеят
и със сияйно чувство
в небето да се реят?

© Васил Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??