5 abr 2008, 18:35

Обич моя 

  Poesía » De amor
730 0 0

Мисля си за теб в нощта.

Питам се къде си ти.

Мислиш ли за мен сега?

Чуваш ли ти моя вик?
Все теб чувам, виждам, искам  -

искам вечно да си с мен.

Но ти далече си сега

и няма кой да стопли моя ден.

Така е всеки ден  и всяка нощ -

теб няма те до мен,

а болката ме реже като нож,

че няма кой да стопли моя ден!


            За моя любим

© Радина Стоянова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??