Мисля си за теб в нощта.
Питам се къде си ти.
Мислиш ли за мен сега?
Чуваш ли ти моя вик?
Все теб чувам, виждам, искам -
искам вечно да си с мен.
Но ти далече си сега
и няма кой да стопли моя ден.
Така е всеки ден и всяка нощ -
теб няма те до мен,
а болката ме реже като нож,
че няма кой да стопли моя ден!
За моя любим
© Радина Стоянова All rights reserved.