10 may 2009, 22:01

Обичах те... 

  Poesía » De amor
549 0 1

Ако някога спреш да ме обичаш,

ако сърцето ти вече не трепти за мен.

 

Не се обръщай, продължавай,

аз ще изгоря от любовта си някой ден.

 

Но няма смисъл мойта плът,

аз пак ще се завърна, макар и променен.

 

Ще те гледам, ще си мисля...

ако не живота, поне смъртта си да осмисля.

 

Пропаднах! И не мога аз да стана,

твърде дълбока е моята рана.

 

Но има ли смисъл да живея,

щом само за теб копнея?

© Христо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??