May 10, 2009, 10:01 PM

Обичах те... 

  Poetry » Love
551 0 1

Ако някога спреш да ме обичаш,

ако сърцето ти вече не трепти за мен.

 

Не се обръщай, продължавай,

аз ще изгоря от любовта си някой ден.

 

Но няма смисъл мойта плът,

аз пак ще се завърна, макар и променен.

 

Ще те гледам, ще си мисля...

ако не живота, поне смъртта си да осмисля.

 

Пропаднах! И не мога аз да стана,

твърде дълбока е моята рана.

 

Но има ли смисъл да живея,

щом само за теб копнея?

© Христо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??