10 feb 2019, 18:51

Обичай ме 

  Poesía » De amor
569 0 2

Обичай ме... Такъв ме запомни
с мечти, непредсказуем и забавен.
Римувай ме и зъл и неподправен
дори с обноски шумни и с псувни.

 

Измисляй ме, не се страхувай
като късче лято посред зима,
мечтай ме в стих за двама или трима.
Губи се в спомена... И ме сънувай.

© Юлиян Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??