10 февр. 2019 г., 18:51

Обичай ме 

  Поэзия » Любовная
565 0 2

Обичай ме... Такъв ме запомни
с мечти, непредсказуем и забавен.
Римувай ме и зъл и неподправен
дори с обноски шумни и с псувни.

 

Измисляй ме, не се страхувай
като късче лято посред зима,
мечтай ме в стих за двама или трима.
Губи се в спомена... И ме сънувай.

© Юлиян Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??