14 jun 2013, 23:09

Обичай ме 

  Poesía » Otra
548 0 2

Обичай ме, когато съм тъжна.

Прегърни ме, дай ми топлина.

Обичай ме, дори когато плача.

Целуни ме и изтрий сълзите ми с ръка.

Обичай ме, когато съм най-лоша.

Когато целият свят изглежда ми тъй сив.

Обичай ме, когато съм мълчалива,

без да задаваш въпроси.

Просто до мене бъди.

И обичай най-лошите ми настроения.

Тогава, когато дъгата сякаш остава без цветове.

Обичай ме такава, защото когато съм добра,

е лесно да твърдиш, че обичаш ме.

© Мария Костадинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??