Защо мъжете винаги попадат
в плен на красотата,
защо зад грозната фасада
не виждат те душата на жената?
Нима без мерки идеални
в гърдите не тупти сърце,
което също за любов копнее
и страда, щом му кажат не?
Не се отчайвайте, момичета,
живота си обичайте такъв, какъвто е.
Обичайте и себе си, защото
сте единствени, и знайте,
ще ви обичат някой ден.
© Звезделина Василева Todos los derechos reservados
Иначе посланието е хубаво!