27.01.2010 г., 9:52 ч.

Обичайте и себе си 

  Поезия
524 0 1

Защо мъжете винаги попадат 

в плен на красотата,

защо зад грозната фасада

не виждат те душата на жената?

 

Нима без мерки идеални

в гърдите не тупти сърце,

което също за любов копнее

и страда, щом му кажат не?

 

Не се отчайвайте, момичета,

живота си обичайте такъв, какъвто е.

Обичайте и себе си, защото

сте единствени, и знайте,

ще ви обичат някой ден.

© Звезделина Василева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • А жените не попадат ли в плен на красиви мъже

    Иначе посланието е хубаво!
Предложения
: ??:??