11 dic 2017, 21:14  

Обичайте се 

  Poesía » Filosófica
2729 19 29

 

Човек е по рождение орисан

заченат в обич, обич да роди.

Във всяка обич е заложен смисъл –

да продължи човешкия ни вид.

 

Обичайте се, ако ще сърцето

препълнено с любов да се взриви.

Обичайте се без приоритети.

Обичайте се и на сън дори.

 

Открийте се един за друг, а после

кажете си най-важните неща.

Обичайте! Не питайте защо сме.

Не е безкраен, краят на света.

 

Обичайте се! Тоя свят превратен,

се мисли само за непобедим.

Обичайте се, до невероятност.

Обичайте се, за да се спасим.

 

Обичайте се всички! Постоянно.

И искрено, до сетния си дъх.

Ако животът е една спонтанност,

то любовта е –

неговия връх!

 

 

 

© Александър Калчев Todos los derechos reservados

La obra participa en el concurso:

Раждане на Добротата »

2 Puesto

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??