18 ago 2009, 21:23

Обичам 

  Poesía
409 0 0

Аз обичам да те гледам

и винаги да те следвам.

Обичам да те виждам щастлив -

тогава ти си най-красив.

Обичам да те целуна нежно -

това винаги е грешно,

защото ти на друга принадлежиш

и с нея няма да се разделиш.

Аз не искам това,

но твоето име зова.

Как боли от това,

че всички ме мислят за отрова,

а аз искам просто да си щастлив,

защото така си най-красив.

© Василена Веселинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??