Обичам
Обичам красивото в теб,
дори и сърцето, обвито в лед.
Обичам любовта, дори тази,
която не изпитваш към мен.
Обичам лъжите, които
изричаш всеки ден.
Обичам погледа студен,
с който ме пронизваш ден след ден.
Обичам устните ти,
с които си целувал много други,
но не и мен...
Обичам дълбоките ти очи,
които се впиват в сърцето ми
и... боли.
Обичам далечната ти душа,
в която витае скрита доброта.
Обичам ръцете ти,
с които здраво ме държеше преди.
Обичам те, любов моя,
обичам те, неудържима болка...
Обичам те!
© Любомира Герова Todos los derechos reservados