Sep 24, 2010, 8:07 PM

Обичам 

  Poetry » Love
549 0 0

Обичам

Обичам красивото в теб,

дори и сърцето, обвито в лед.

Обичам любовта, дори тази,

която не изпитваш към мен.

Обичам лъжите, които

изричаш всеки ден.

Обичам погледа студен,

с който ме пронизваш ден след ден.

Обичам устните ти,

с които си целувал много други,

но не и мен...

Обичам дълбоките ти очи,

които се впиват в сърцето ми

и... боли.

Обичам далечната ти душа,

в която витае скрита доброта.

Обичам ръцете ти,

с които здраво ме държеше преди.

Обичам те, любов моя,

обичам те, неудържима болка...

Обичам те!

© Любомира Герова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??