Обичам те,
колкото и несъвършен да е светът.
Обичам те,
казвам го не за първи път.
Обичам те,
такъв какъвто си.
Обичам те,
и след всичките беди.
Обичам те,
и искам с теб да бъда.
Обичам те,
дано тоз път не е заблуда.
Обичам те,
няма да спра да го повтарям.
Обичам те,
дано очите си да не затварям,
обичам те,
пред твойта обич свята.
Обичам те,
крещи във мен душата!
© Диана Геловска Todos los derechos reservados