24 мар. 2011 г., 21:18

Обичам 

  Поэзия » Любовная
585 0 0

Обичам те,

колкото и несъвършен да е светът.
Обичам те,

казвам го не за първи път.
Обичам те,
такъв какъвто си.
Обичам те,

и след всичките беди.
Обичам те,

и искам с теб да бъда.

Обичам те,

дано тоз път не е заблуда.

Обичам те,

няма да спра да го повтарям.

Обичам те,

дано очите си да не затварям,

обичам те,

пред твойта обич свята.
Обичам те,

крещи във мен душата!

© Диана Геловска Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??