19 sept 2012, 15:59

Обичам 

  Poesía » De amor
522 0 1

Обичам, когато се смееш,

обичам, когато се вбесяваш,

обичам, когато не можеш да пееш,

обичам, когато ме развеселяваш.

 

Обичам, когато искаш да си говорим,

обичам, когато рискуваш,

обичам, когато се уговорим,

обичам, когато публикуваш.

 

Обичам, когато ми разказваш,

обичам, когато се шегуваш,

обичам, когато се разприказваш,

обичам това, че не се правиш, че не чуваш.

 

Обичам, когато се зарадваш,

обичам, когато спиш през глава,

обичам, когато ми докладваш,

ОБОЖАВАМ, когато правиш всичко това.

© Мариета Паспалджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??