Sep 19, 2012, 3:59 PM

Обичам 

  Poetry » Love
520 0 1

Обичам, когато се смееш,

обичам, когато се вбесяваш,

обичам, когато не можеш да пееш,

обичам, когато ме развеселяваш.

 

Обичам, когато искаш да си говорим,

обичам, когато рискуваш,

обичам, когато се уговорим,

обичам, когато публикуваш.

 

Обичам, когато ми разказваш,

обичам, когато се шегуваш,

обичам, когато се разприказваш,

обичам това, че не се правиш, че не чуваш.

 

Обичам, когато се зарадваш,

обичам, когато спиш през глава,

обичам, когато ми докладваш,

ОБОЖАВАМ, когато правиш всичко това.

© Мариета Паспалджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??