27 jun 2009, 17:15

Обичам 

  Poesía » De amor
603 0 1

Обичам те

Обичам всеки миг със теб,
обичам да те гледам с часове.
Обичам сладко щом до мене спиш,
обичам нежни думи да ми шептиш...

Обичам вечерите летни,
когато си до мен,
Обичам да те имам във живота свой.
Обичам да те чувствам,

Да знам, че си до мен... всеки ден.



© Мария Тодорова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хем спи, хем шепти.
Propuestas
: ??:??