Jun 27, 2009, 5:15 PM

Обичам 

  Poetry » Love
612 0 1

Обичам те

Обичам всеки миг със теб,
обичам да те гледам с часове.
Обичам сладко щом до мене спиш,
обичам нежни думи да ми шептиш...

Обичам вечерите летни,
когато си до мен,
Обичам да те имам във живота свой.
Обичам да те чувствам,

Да знам, че си до мен... всеки ден.



© Мария Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хем спи, хем шепти.
Random works
: ??:??