27.06.2009 г., 17:15 ч.

Обичам 

  Поезия » Любовна
610 0 1

Обичам те

Обичам всеки миг със теб,
обичам да те гледам с часове.
Обичам сладко щом до мене спиш,
обичам нежни думи да ми шептиш...

Обичам вечерите летни,
когато си до мен,
Обичам да те имам във живота свой.
Обичам да те чувствам,

Да знам, че си до мен... всеки ден.



© Мария Тодорова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хем спи, хем шепти.
Предложения
: ??:??