10 sept 2007, 10:54

ОБИЧАМ 

  Poesía
1026 0 4

Още по ръцете благодарни разлята

тръпне нежността на тялото уханна.

И топлата усмивка на луната

омагьосва ме с дъха на утрин ранна.


Обичам слънцето в лицето ти сияйно

да изгаря погледа ми жаден

и пулсът ми със твоя да празнува тайно

в унеса на миг вълшебен.


Обичам пролетта да вдишвам влюбен

със прашец омаен на цветята,

от закачливи капки дъжд събуден

и озоновия дъх на нежен вятър.


Обичам да изпивам всяка капка мед

по парещите устни теменужени,

в сърце да стапяш всяка бучка лед,

останала в студена зима снежна.

© Стефан Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??