ОБИЧАМ ТЕ
Остани за миг,
до мен бъди,
болката спри
да ми причиняваш ти,
искам само щастие да има
между мен и теб,
часовете ми без теб
са пълен лед и скука,
аз знам едно,
само твоя съм сега
и занапред ще е така,
мислите ми все за теб ме водят
и мечтая много, знай,
търся друга мисъл,
но не мога да спра
за теб да мисля,
ето това е то,
мечтата си е мечта,
до мен си сега
и продължаваш да си
още по-голяма мечта.
© Джулияна Николова Todos los derechos reservados