7 мая 2009 г., 22:56

Обичам те 

  Поэзия
534 0 0

ОБИЧАМ ТЕ


Остани за миг,

до мен бъди,
болката спри

да ми причиняваш ти,
искам само щастие да има

между мен и теб,
часовете ми без теб

са пълен лед и скука,
аз знам едно,

само твоя съм сега

и занапред ще е така,
мислите ми все за теб ме водят

и мечтая много, знай,
търся друга мисъл,

но не мога да спра

за теб да мисля,
ето това е то,

мечтата си е мечта,

 до мен си сега

и продължаваш да си

още по-голяма  мечта.

© Джулияна Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??