8 mar 2008, 18:36

Обичам те 

  Poesía » De amor
1140 0 16

Гердани от лъчи

изплитат твоите очи.

Една бездънна красота.

се крие в твоята душа.

 

 

Намирам в тебе аз покой,

надежди и мечти безброй.

И пак на Бог благодаря,

че ти си моята съдба.

 

 

 

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ!!!

© Пламен Константинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??