Гердани от лъчи
изплитат твоите очи.
Една бездънна красота.
се крие в твоята душа.
Намирам в тебе аз покой,
надежди и мечти безброй.
И пак на Бог благодаря,
че ти си моята съдба.
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЖЕНИ!!!
© Пламен Константинов All rights reserved.
Поздравче!