24 nov 2010, 17:51

Обичам те 

  Poesía » De amor
703 1 2

Обичам те до болка,
обичам те в радост и тревога.
Понякога не виждам смисъл да те обичам,
но ето, пак след тебе тичам.
Какво направи с мен, кажи ми,
насън дори повтарям твойто име.
Времето за мен е спряло,
сърцето ми бие закопняло.
Друг не виждам аз пред мен,
изцяло съм в твоя плен.
Защо с лъжи убиваш ме ти,
разбери – душата ми кърви.
Бъди до мен и докажи ми любовта,
не разваляй ти моята мечта.
Спомняш ли си как се запознахме?
Как се гледахме и си мълчахме?
Всичко започна на шега,
а сега си част от моята съдба.
Гледам те в очите и не мога погледа си да сваля,
в тебе виждам любовта.
Обичам те, разбери го, мили мой,
искам винаги да бъдеш мой.
Много пречки и проблеми застават помежду ни,
протегни към мен ръка и да преодолеем заедно това.
Не се страхувай с мен да продължиш,
искам да си най-щастлив.
Ще ти дам каквото мога,
стига в очите ти да не виждам тревога.
Ако и аз за теб съм любовта
и чувствата ти не са просто на шега,
бъди до мен и на думи не ми се вричай,
а просто със сърцето си ме обичай!!!

© Диляна Димитрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??