Ще разцъфтят цветя
и плод ще вържат...
ята в простора син
на воля ще летят...
а нашите сърца сами ще скитат
като вълни... разбити в някой
стръмен бряг...
Ще бъде топла нощ...
звезди ще греят...
в косите ми ще се посипят цветове...
с отворени очи аз ще те гледам...
без думи в тях ще прочетеш "обичам те"!
Ще избуят треви
и ще покрият
гръдта на черната,
изсъхнала земя...
а нашите души покой ще търсят
в недрата ù, в очакване на
нов живот...
Ще плисне изведнъж
дъждът пороен...
ръцете ми не ще избършат и сълза...
с отворени очи аз ще те гледам...
без думи в тях ще прочетеш "обичам те"!
© Ася Стоянова Todos los derechos reservados
Красотата на истинската и чиста обич!!!