Apr 30, 2010, 6:49 AM

Обичам те... 

  Poetry » Love
1315 0 1

              

                 Ще разцъфтят цветя

                 и плод ще вържат...

                 ята в простора син

                 на воля ще летят...

                 а нашите сърца сами ще скитат

                 като вълни... разбити в някой

                 стръмен бряг...

                            Ще бъде топла нощ...

                            звезди ще греят...

                            в косите ми ще се посипят цветове...

                            с отворени очи аз ще те гледам...

                            без думи в тях ще прочетеш "обичам те"!

                  Ще избуят треви

                  и ще покрият

                  гръдта на черната,

                  изсъхнала земя...

                  а нашите души покой ще търсят

                  в недрата ù, в очакване на

                  нов живот...

                              Ще плисне изведнъж

                              дъждът пороен...

                              ръцете ми не ще избършат и сълза...

                              с отворени очи аз ще те гледам...

                              без думи в тях ще прочетеш "обичам те"!

© Ася Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??