Нощ, звезди и тишина,
искам твоята ръка.
Мисля, искам те до мен
да си в моя слънчев ден,
но за теб така ли е прието?
Търси в сърцето.
За тебе вечно ще копнея
и да искам - не мога да спра.
Подай ръка и аз ще ти отвърна,
ще танцуваме и този танц
за нас ще бъде вечен,
припомняйки си спомена далечен.
За нашата любов в тишината,
за щастливите ни дни.
© Марияна Петрова Todos los derechos reservados