13.11.2010 г., 22:17 ч.

Обичам те 

  Поезия » Любовна
751 0 4

Нощ, звезди и тишина,

искам твоята ръка.

Мисля, искам те до мен

да си в моя слънчев ден,

но за теб така ли е прието?

Търси в сърцето.

За тебе вечно ще копнея

и да искам - не мога да спра.

Подай ръка и аз ще ти отвърна,

ще танцуваме и този танц

за нас ще бъде вечен,

припомняйки си спомена далечен.

За нашата любов в тишината,

за щастливите ни дни.

© Марияна Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??