9 nov 2014, 21:47

Обичам те 

  Poesía » De amor
1146 1 1

Обичам те такава, слънчева и цветна,

днес пролетна с усмивка синева,

а утре есенна, вълшебница кокетна

и аз до тебе влюбен да летя.


Обичам те такава, чуднолика,

лъчисто ручейче във лятна мараня,

щурче вечерно, песен на авлига,

звездицата откраднала съня.


Обичам те, обичам, до премала,

във зимни нощи огънят до мен,

обичам те, въздъхвана и бяла

във ангелски, очите ти, пленен.


Обичам те такава, лъчезарна,

със дъх да те рисувам до зори

и тази страст към теб не ще угасне,

любов ли е, тя вечно ще гори.

© Красимир Трифонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??