Събрах цялата си смелост за да ти кажа обичам те
вземи ме в прегръдките си
Заклевам се, че няма да те изоставя
Нежно целуни устните ми
прегърни ме и кажи обичам те
Кълна се, че няма да се върна обратно
Не се страхувай от мен
Нека светът се страхува от нашата любов
Да направим живота си красив
С думата ОБИЧАМ ТЕ
Мисля, че ми липсваш
Не бъди тъжна, това са моите думи в болка
Като те видя очите ми се пълнят със сълзи и радост
Обичам те толкова много че не мога да обясня
Ти си тази която ме вдъхновява
Ти си тази която обичам
Ти си жената в моите мисли и мечти
Тази история започва с теб
Нека с теб да приключи
© Веселин Алексиев Todos los derechos reservados