Jul 15, 2022, 7:29 AM

Обичам те 

  Poetry » Love
682 0 0

Събрах цялата си смелост за да ти кажа обичам те

         вземи ме в прегръдките  си

Заклевам се, че няма да те изоставя

 

Нежно целуни устните ми

прегърни ме и кажи обичам те

Кълна се, че няма да се върна обратно

Не се страхувай от мен

 

Нека светът се страхува от нашата любов

Да направим живота си красив

С  думата ОБИЧАМ ТЕ

 

Мисля, че ми липсваш

Не бъди тъжна, това са моите думи в болка

Като те видя очите ми се пълнят със сълзи и радост

Обичам те толкова много че не мога да обясня

Ти си тази която ме вдъхновява

Ти си тази която обичам

Ти си жената в моите мисли и мечти

 

Тази история започва с теб

Нека с теб да приключи

 

© Веселин Алексиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??