16 ene 2009, 18:48

Обичам те! 

  Poesía
942 1 6
Обичам те!
Пораствам.
Станах нова жена.
Неусетно
израснах.
Дойдох със пролетта.
Без да чакам,
настаних се във твоето сърце.
Прогледни.
Погледни ме.
Не съм онова малко дете.
Промених се.
Взри се във моите очи.
В тях ще видиш мъдростта
от вече пролети сълзи.
Пораствам.
Ето ме -
нова жена.
Дойдох, за да те обичам,
и мой предвестник е любовта.

© Ванина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??