16.01.2009 г., 18:48 ч.

Обичам те! 

  Поезия
941 1 6
Обичам те!
Пораствам.
Станах нова жена.
Неусетно
израснах.
Дойдох със пролетта.
Без да чакам,
настаних се във твоето сърце.
Прогледни.
Погледни ме.
Не съм онова малко дете.
Промених се.
Взри се във моите очи.
В тях ще видиш мъдростта
от вече пролети сълзи.
Пораствам.
Ето ме -
нова жена.
Дойдох, за да те обичам,
и мой предвестник е любовта.

© Ванина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??