Jan 16, 2009, 6:48 PM

Обичам те! 

  Poetry
940 1 6
Обичам те!
Пораствам.
Станах нова жена.
Неусетно
израснах.
Дойдох със пролетта.
Без да чакам,
настаних се във твоето сърце.
Прогледни.
Погледни ме.
Не съм онова малко дете.
Промених се.
Взри се във моите очи.
В тях ще видиш мъдростта
от вече пролети сълзи.
Пораствам.
Ето ме -
нова жена.
Дойдох, за да те обичам,
и мой предвестник е любовта.

© Ванина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??