13 may 2006, 21:26

обичам те ... 

  Poesía
1038 0 2

Вече няма значение дали те обичам...

                                         Но така е... никога не ще отричам!

Знам... едва ли те вълнува...

Че дори животът ми колкото теб не струва!

 

Не ме поглеждай, не желая!

Не се обръщай с думите лъжливи!

Ще те обичам аз до края...

Но ти забрави наште мигове щастливи!

 

Не ще се върнеш повече, това го зная!

Животът си трябва аз да подредя!

Без теб всичко продължава.

Кога ли туй ще разбера?!?

 

Не ме мрази ... аз теб не искам да намразя.

Дори след всичките сълзи...

Обичам те никога не ще забравя...

И сърцето винаги ще ме боли!

© Веситу Янчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Браво, много тъжно и много истинско... Продълйаваи напред!
  • Да .. наистина изразява чувствата ми ... радвам се че ви хареса
Propuestas
: ??:??