10 ene 2012, 14:49

Обичам те, дали разбра? 

  Poesía » De amor
741 0 3

Тихо е навън и пада мрак,
дошло е време за раздяла...
Тъй сладък беше този грях,
когато чувствата нападат.

Аз знам, не мога да те имам,
но тъй желая те сега.
Една любов по теб остана -
не бягай от страстта!

Отново преброих звездите
и стъпках свой'та суета.
Обичам те и пак ще ти го кажа:
Обичам те, дали разбра?

© Пламен Енчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??