18 jul 2024, 10:46

Обичам те като водата 

  Poesía
100 1 0

Обичам те като водата,

която слънцето привлича,

лъчите галят, по-нататък

с наслада по водата тичат.

 

И тя с любов ги отразява,

а те са нежни и щастливи,

и цялата изгряла лава

във всяка капка се разлива.

© Милена Френкева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??