Липсата е смисъл за малкия ми ден.
Вярвам, че орисница е странна дума...
Съдбата ни и дума преобърна.
Не вярвам, че душата ни е тлен...
Но вярвам, че сърцето ни е земно...
Трепти търпението по звездите...
Не искам да си само песен...
Искам да си малко дишане...
© Йоана Todos los derechos reservados
Искам да си малко дишане... "
Прекрасен стих и много мил финал! Браво, Йоана!