11 may 2007, 18:33

Обичам те са най-трудните думи на света 

  Poesía
1570 0 2

Не ми ли вярваш? Аз мразя любовта.


От нея безжалостно боли,


но защо ли забравям името си даже,


щом видя твоите прелестни очи?


Не ми ли вярваш? Аз мразя любовта,


мразя това, което тя ми причини,


но защо ли всеки път умирам и раждам се в ношта,


когато ме прегърнеш ти?


Не се захващай с мен, пази се,


ще се опариш, разбери!


Аз не искам да обичам,


макар че любовта в мен гори.


Не ми казвай "обичам те",


не мога да ти дам любовта,


не мога, защото "обичам те"


сa най-трудните думи на света.


Върви си, не моли ме,


това само ранява моето сърце,


върви си, иначе ще кажа,


че обичам те, момче.


Какво ми направи, признай си, кажи,


как накара сърцето само за теб да тупти?


Вече съм друга, не ме плаши любовта,


въпреки че "обичам те"


си остават най-трудните думи на света!



© Саймън соломон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Невероятно се справяш... Какъв плам гори в сърцето ти момиче? Пожелавам ти неговата любов от все сърце, заслужаваш я! (мече)(целувка)
  • много силно стихче!Поздрави!!!
Propuestas
: ??:??