22 oct 2017, 1:20

Обичам те във вятъра... 

  Poesía » De amor, Filosófica, Verso libre
515 4 5

Обичам те във вятъра...

 

Вятъра не бяга, той е поспряло мигновение..., а мигновението е живота, който носим в сърцето, наричайки го вдъхновение...

 

Казват, че думите

отнася ги вятъра... -

затова ще изпратя...

всяко - "Обичам те!"

с прегръдка за теб,

със целувка и жест

и тази красива мечта,

която съм изпяла, 

и която пея в сърцето,

политайки високо -

във вика от шепот...

и тишина от ноти...,

рисувайки в небето,

по земята това копняно,

деяние - "Обичам те!",

изписано в душата,

здраво, несломимо,

искрено, свободно,

нежно и страстно

зовейки те отново

и отново - съкровение...

 

                  

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Вятъра е мига, който имаме сега, истинското значението - живота, който живеем и сбъдваме - и е единствен...в ръцете и сърцето ни...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??