4 abr 2008, 9:30

Oбичане - отречено! 

  Poesía » Otra
805 0 15

 

 

 

Лунатично те обичам. До забравяне,

а днес ме питаш "Помня ли?".

Симпатично се натичах. Грабна ме

на ръцете ти горещи нежното им помнене...

 

Сега мълчейки питаш "Искам ли -

да продължим играта на обичане?"

Мълчейки, ще ти отговоря. С искане:

това, което мина, е отричане!

 

И идва само смърт след него,

смъртта на моето "Обичам те",

повтаряно, от пътите - (дори) изтъркано...

Стоиме днес пред мълчаливото не-вричане.

 

Обичането свършва с думата отричана...

Отричането почва с думите "Обичам те!"

 

 

 

 

 

 

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??