4 ago 2011, 7:00

Обичаш ли ме ти? 

  Poesía
899 0 2

Един въпрос преследва мислите ми,

един въпрос ме кара да не спя,

един въпрос обсебва сърцето ми

и поражда в мен тъга.

 

Обичаш ли ме ти,

моля те, погледни в моите очи.

Кажи ми истината ти,

колкото и силно да ме заболи.

 

Пусни завинаги ръката ми,

ако сърцето ти по мен не гори,

освободи от тази мъка и душата ми,

ако не съм успяла да премахна твоите сълзи.

 

Убий ме бързо, без пощада,

разбий последните мечти,

научи ума ми да не ти се доверява,

щом накрая ще си тръгнеш ти.

 

Но ако наистина ме ти обичаш,

ела, нека с теб да споделя мига,

ако се в мен твърдо вричаш,

нека щастлива бъде нашата съдба.

 

Ще бъда до теб, когато пожелаеш,

и любовта си безгранична ще ти дам,

ще бъда твое рамо, когато пожелаеш,

стига отговора на въпроса си да знам.

© Ванс Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Написала съм го така, защото ми звучи по-добре. Благодаря все пак за критиката.
  • Всеки има собствена гледна точка
Propuestas
: ??:??