22 feb 2013, 21:55

Облаче 

  Poesía
443 0 0

Радваш се в гората,

пееш на зората,

но дали достойно си,

да стоиш във висини,

това ще трябва да докажеш ти.

© Давид Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??