22.02.2013 г., 21:55 ч.

Облаче 

  Поезия
511 0 0

Радваш се в гората,

пееш на зората,

но дали достойно си,

да стоиш във висини,

това ще трябва да докажеш ти.

© Давид Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??