15 jul 2016, 7:54

Облачно 

  Poesía » Del paisaje
527 1 4

последните листа
на изстрадала есен
постилаха пътечка
към нови светове

 

оцветиха земята
в топли нюанси
малките деца
скрити в покривката
от рожбите
на дърветата

© Любослава Пиринкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??