26 feb 2008, 20:00

Облаци 

  Poesía » De amor
646 0 3
 

Облаци

 

Днес слънцето не изгря за мен,

не попари сенчести очи,

не изтръгна стона болезнен,

спотаен във моите гърди.

 

Незабележима, като мокра птичка

крия натежала глава под крило си

и на уста ми е песен лична,

на сърце ми - тези жални вопли:

 

под лъчите ти да се стопля,

да пърхам, високо да литна,

при тебе, мое слънце, да ида...

 

23. I. 2008

Цикъл 5

© Кера Господинова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??