Облаци бели пътуват
някъде там във нощта…
Тебе те търсят, намират…
Облаци бели в съня.
Тази история моя
те ще ти шепнат с любов.
Искам до теб да намеря
щастие, нежност и зов!
Всяка тъга е красива,
цвете в сърцето е тя,
тайна е тя и загадка –
спомен далечен, мечта.
Бисерни стават сълзите,
пращам ги в нощния час.
Някъде там във душите
щастие има за нас.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados